Terug naar overzicht

Sport van de week: wakeboarden!

Sport van de week: wakeboarden!

G.S.W.C. The Bares is de in 1990 opgerichte Groningse Studenten Waterski Club. Inmiddels zijn de beren (onze leden) overgestapt van de waterskis naar de wakeboards, maar daar zijn de tricks alleen maar mooier van geworden 🐻.

The Bares is vooral goed in boarden en borrelen en dit vat onze jaarlijkse NSK festival Wakedream goed samen! Bekijk de aftermovie voor een indruk en zorg dat je er ook dit jaar 17 september 2022 bij bent ☀️💃🏼. Kaartjes hiervoor kun je halen via deze link!

Ook benieuwd naar de wakeboard ervaring en wil je kijken of G.S.W.C. The Bares wat voor jou is? Meld je aan voor ons proeflidmaatschap van 22 augustus tot 14 oktober via onze website voor €49,95. Je kan je inschrijven vanaf maandag 15 augustus.

En vergeet niet, zelfs de beste wakeboarder is ook ooit bij de start begonnen (en gevallen 💦🤙🏽).

Check en volg onze instagram accounts @g.s.w.c_the_bares, @pro_beren of @wakedreamfestival voor meer updates!

Sport van de week: wakeboarden!

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.