Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • Vrijwilligers gezocht bij European University games 2022 Lodz!

Vrijwilligers gezocht bij European University games 2022 Lodz!

Vrijwilligers gezocht bij European University games 2022 Lodz!

In juli 2022 zullen ongeveer 6000 studenten uit heel Europa naar Lodz komen om het tegen elkaar op te nemen in 20 sportdisciplines. Het evenement zal worden ondersteund door 1000 vrijwilligers, waaronder ongeveer 150 buitenlandse vrijwilligers. De Europese universitaire spelen zijn een evenement gewijd aan studentenatleten van Europese universiteiten, dat sinds 2012 wordt gehouden. Na wedstrijden in Spanje, Nederland, Kroatië en Portugal wordt de editie van Lodz het vijfde evenement van de reeks. Bij de organisatie van elke vorige EUSA Games waren meer dan 1.000 vrijwilligers betrokken, waaronder grote groepen internationale vrijwilligers.

Iedereen boven de 18 jaar kan vrijwilliger worden. Wie als vrijwilliger aan de Spelen in Lodz wil deelnemen, kan zich aanmelden om te helpen op elk gebied dat met de organisatie van het evenement te maken heeft, zoals accommodatie, accreditatie, sport, media, IT. De volledige lijst van afdelingen en de kenmerken van de vrijwilligerstaken zijn te vinden op de website van het evenement. Vrijwilligers krijgen een outfit, een set gadgets en voedsel, en voor mensen van buiten Lodz zal worden gezorgd voor beperkte accommodatieplaatsen. Vrijwilligers zullen ook deelnemen aan een aantal trainingssessies voorafgaand aan het evenement en zullen de kans krijgen om deel te nemen aan educatieve en culturele evenementen tijdens de Spelen.

Je kunt je hier inschrijven. De geselecteerde kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een gesprek met de vrijwilligersleider. In het voorjaar plannen we een reeks online trainingen en onlinevergaderingen, en in juli wordt een uitgebreid programma van seminars en conferenties gepresenteerd.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.