Terug naar overzicht

Word actief: word lid van een commissie!

Word actief bij de ACLO!

De ACLO is op zoek naar commissieleden!

Lijkt het jou leuk om naast je sport ook actief te worden bij de grootste studentensportorganisatie van Europa? In een commissie bij de ACLO ontwikkel je je naast je studie ook op persoonlijk vlak. Naast je commissiewerk zijn er veel leuke evenementen en borrels voor de Actieve ACLO. Het is bovendien een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en staat ook nog eens goed op je CV!

Op dit moment zoeken wij commissieleden voor het Promoteam, de Healthcie, de Galacie, de Sportcie, de Accie, de Cocie, de Lustrumcie en de ACLO-Denktank. Vind jij het leuk om sportevenementen te organiseren, bezig te zijn met fotografie en design, of betrokken te zijn bij het sportaanbod van de ACLO? Solliciteer dan vóór 24 september 2021 voor een van onze commissies door te mailen naar ci@aclosport.nl (CV + motivatiebrief)!

Benieuwd naar wat elke commissie inhoudt? Op de commissiepagina vind je meer informatie. Ook kun je meer informatie vinden over de commissies in de informatiebrochures, deze kun je downloaden door op de links hieronder te klikken.

Informatiebrochure Promoteam

Informatiebrochure Healthcie

Informatiebrochure Accie

Informatiebrochure ACLO-Denktank

Informatiebrochure Sportcie

Informatiebrochure Galacie

Informatiebrochure Lustrumcie 

Meer informatie Cocie 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.