Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • Genomineerden Trainer/Coach van het jaar 2016-2017

Genomineerden Trainer/Coach van het jaar 2016-2017

Govert Pellikaan

Govert coacht al jarenlang roeiers naar de nationale en internationale top. Hij heeft al meerdere roeiers bij het nationale team afgeleverd en meerdere ploegen, succesvol, begeleidt naar internationale wedstrijden.  Afgelopen jaar was Govert ploegcoach van de Groninger mannen dubbeltwee op het onder 23 WK (4e plek), en heeft hij een roeier geleverd aan de lichte mannen dubbelvier voor de wereldbeker in Luzern.  Govert is een vrijwillige coach bij roeivereniging Gyas en hij slijt een groot deel van zijn dagen langs het water.

Wat Govert tot de beste coach maakt is dat hij met de sporter een persoonlijke uitdaging aangaat om het meeste uit zichzelf te halen. De roeier legt de lat neer, en Govert helpt ons als roeiers daar te komen.  En bovendien zorgt hij voor een leuke en goede trainingssfeer!

De roeiers van Govert

Simon Leistra

Vier deelnemers op het NK individueel, 3e in de nationale mixteamcompetitie, 3e op het NK teams, kampioen op de Dutch open teams, verschillende internationale medailles. De prestaties van De Mattekloppers liegen er niet om. Het mag duidelijk zijn dat Simon hierin een belangrijke rol speelt. Tijdens de trainingen motiveert hij de judoka’s om het uiterste uit zichzelf te halen, maar weet hij ook altijd een goede sfeer te brengen. Simon weet zijn begeleiding knap aan te passen op judoka’s met verschillende doelen, en een kritische blik wordt gestimuleerd.

Al zeker sinds 1995 is Simon actief bij de Mattekloppers. Eerst als lid, en later als trainer. Naast zijn baan aan de Hanzehogeschool geeft hij tweemaal per week les aan de wedstrijdjudogroep, en begeleidt hen op toernooien in binnen- en buitenland. Ondertussen zet Simon zich al ruim 20 jaar in voor de club en wij vinden dat hij hiervoor een pluim verdient!

Nabil Abdi

Nabil is bij elk lid van onze vereniging bekend. 5 keer per week kan in de Dojo gevonden worden. Mr. Deltaserat is niet alleen onze trainer, hij is ook nog eens de oprichter van de vereniging. En elk jaar dat hij is beoordeeld scoorde hij een 9, en daar is een reden voor. Met dezelfde passie waarmee hij de vereniging oprichtte leidt hij ons nog altijd door elke training. Met zijn vele jaren ervaring weet hij precies hoe hij de leden de fijne technieken van martial arts moet bijbrengen. Hij verwacht niet dat je alles meteen kan, mij hij verwacht wel dat je het probeert. Zo creëert hij de juiste omgeving waarin er ruimte is voor plezier én vooruitgang. Nabil verwelkomt iedereen met respect, en wij respecteren hem, zo ontstaat er een omgeving waarin iedereen zich goed kan voelen en goed kan trainen.

Stem op Nabil, geef hem de respect die hij verdient.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.