Sportmentaliteit/Mentale training in de sport

Mentale training in de sport

De cursus Mentale training in de sport staat in het teken van sportplezier, motivatie en prestatie en is bedoeld voor ieder type sporter! Of je nu op hoog niveau deelneemt aan wedstrijden, met teamgenoten probeert te winnen in de 4e klasse of aan je conditie werkt tijdens groepslessen, voor iedereen kan het een goede aanvulling zijn om je doelen voor 2024 te halen!
De cursus besteedt in 5 weken op een actieve manier aandacht aan:
– Performance profile en doelen
– Zenuwen en wedstrijdspanning (niet alleen binnen sport, maar ook op andere gebieden)
– Zelfspraak
– Visualisatie
– Slaap
Vragen die bijvoorbeeld aan bod komen zijn: Hoe zorg ik ervoor dat mijn gedachten mijn sportprestaties en sportplezier positief beïnvloeden? Hoe kan ik bij tegenslag weer in een goede flow komen? Hoe blijf ik gemotiveerd tijdens een lange duurloop of duurrit? Hoe kan ik mijn slaap positief beïnvloeden wanneer ik in een spannende periode zit (belangrijke wedstrijd, tentamens).
Wil je samen met anderen actief aan de slag om deze vragen te beantwoorden, wil jij je sportprestaties verbeteren, je motivatie vergroten en meer plezier beleven in de sport die jij leuk vindt? Schrijf je dan in voor de cursus Mentale training in de sport.
Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.