Aangepaste openingstijden i.v.m. Pinksteren

Terug naar overzicht

Sport van de Week – Squash

G.S.S.V. Squadraat is de Groninger Studenten Squash Vereniging. Squadraat bestaat al sinds 1985 en is inmiddels uitgegroeid tot de gezelligste studenten squashvereniging van Nederland. Squadraat heeft 200 leden, die naast het squashen ook houden van gezelligheid.

Wat heeft Squadraat jou te bieden?

Naast gezelligheid wordt er ook fanatiek gesquasht bij Squadraat! Onder leiding van een aantal trainers wordt er op elk niveau fanatiek getraind. Dit is meestal op maandag t/m donderdag van 6 tot 10 uur s’avonds. Andere squashactiviteiten die plaatsvinden zijn competities, clinics, toernooien en elke dinsdag- en donderdagavond zijn er tosses. Eenmaal per maand is er een borrel in café De Doos en daarnaast zijn er verschillende commissies die leuke activiteiten organiseren.

Klinkt squash als de sport voor jou? Of twijfel je nog? Kijk voor meer informatie op www.squadraat.nl

Wist je dat:

  • Squash door Forbes is benoemd tot gezondste sport ter wereld?
  • Squash wordt beoefend in 188 landen op ruim 50.000 banen?
  • Squadraat de grootste studenten squashvereniging van Nederland is?

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!