Open menu
  • ACLO Card

ACLO Card

Neem altijd je collegekaart of bewijs van inschrijving/overeenkomst aan de desbetreffende instelling en een identiteitsbewijs mee naar de balie van het Sportcentrum om je ACLO Card aan te schaffen!

Let op: Als je lid wilt worden van een van onze sportverenigingen, dan heb je een volledige ACLO Card nodig van €59,95. Daarnaast vraagt de vereniging nog een contributiebedrag. Dit bedrag verschilt per vereniging.

Jaarlijks is het mogelijk om vanaf half augustus een ACLO Card te kopen voor €59,95. Met de ACLO Card kun je gebruik maken van de groepslessen, open uren, de cursussen en het reserveren van diverse banen en zalen op het ACLO Sportcentrum. Indien je ook gebruik wilt maken van de fitnessruimte, is het mogelijk om na een fitness-intake een Fitness Card aan te schaffen bij de balie van het Sportcentrum. Ook is er de mogelijkheid om krachtsport te beoefenen in ACLO Station. Dit is de reguliere Fitness Card van €65,-, maar de voorwaarde is dat je eerst een Power Intro of Power Cursus volgt, afhankelijk van je niveau. Voor meer informatie hierover klik op ‘Fitness’.

Zie hiernaast of en binnen welke doelgroep jij een ACLO Card kunt aanschaffen. De geldigheidsduur van een ACLO Card is altijd tot aan het eind van het collegejaar, dus  tot 1 september. De uitzondering hierop is de Exchange Card. De collegekaart van RUG- en HG-studenten geldt als ACLO Card en dient als toegangsbewijs voor het ACLO Sportcentrum. Een ACLO Card is persoonsgebonden en zodoende niet overdraagbaar.

 

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!