Tarieven

Let op: Als je lid wilt worden van een van onze sportverenigingen, dan heb je een volledige ACLO Card nodig van €59,95.

Jaarlijks is het mogelijk om vanaf half augustus een ACLO Card te kopen voor €59,95. Met de ACLO Card kun je gebruik maken van de groepslessen, open uren, de cursussen en het reserveren van diverse banen en zalen op het ACLO Sportcentrum. Indien je ook gebruik wilt maken van de fitnessruimte, is het mogelijk om na een fitness-intake een Fitness Card aan te schaffen. Ook is er de mogelijkheid om krachtsport te beoefenen in ACLO Station. Dit is de reguliere Fitness Card van €65,-, maar de voorwaarde is dat je eerst een Power Intro of Power Cursus volgt, afhankelijk van je niveau. Voor meer informatie hierover klik op ‘Fitness’.

Zie hiernaast of en binnen welke doelgroep jij een ACLO Card kunt aanschaffen. De geldigheidsduur van een ACLO Card is altijd tot aan het eind van het collegejaar, dus  tot 1 september. De uitzondering hierop is de Exchange Card. De collegekaart van RUG- en HG-studenten geldt als ACLO Card en dient als toegangsbewijs voor het ACLO Sportcentrum. Een ACLO Card is persoonsgebonden en zodoende niet overdraagbaar.

Duplicaat ACLO Cards zijn verkrijgbaar aan de balie van het ACLO Sportcentrum op vertoon van een geldige legitimatie, OV-jaarkaart of collegekaart. De kosten voor een duplicaat ACLO Card bedragen €5,-. Wanneer iemand een vervangende pas nodig heeft door afstuderen of stoppen met de studie, is een duplicaat ACLO Card gratis.