Terug naar overzicht

Sport van de week: roeien!

Sport van de week: roeien!

Wil je samen met een hechte ploeg sporten op het water, heerlijk in de frisse buitenlucht? Ga roeien!

Roeien is dé mooiste studentensport, waarbij je samen met je ploeg op ieder mogelijk niveau kan trainen. Als competitieroeier bepaal je zelf met wie, hoe fanatiek en hoe vaak je traint, terwijl je als wedstrijdroeier minstens zes keer per week samen met je gedisciplineerde ploeggenoten in de boot stapt. De mensen in je ploeg worden zo binnen de kortste tijd je beste vrienden! Omdat roeien een sport is die heel makkelijk aan te leren is, kun je zelfs binnen 4 jaar doorgroeien naar de Olympische top. Zo heeft Gyas elke Olympische Spelen roeiers aan de start staan, die ooit in hun studententijd zijn begonnen met roeien!

Naast dat je snel kunt groeien op sportief gebied, kun je je ook ontwikkelen op persoonlijk gebied. Met 1200 leden is Gyas de grootste studentenroeivereniging van Nederland, en met haar vele commissies is er voor ieder wat wils. Ben je dus op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom roeien bij Gyas!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.