Terug naar overzicht

Extra buitensport mogelijkheden!

Extra buitensport mogelijkheden!

Vanaf maandag 29 maart 2021 zullen er voor niet-verenigingssporters weer meer mogelijkheden opgestart worden om buiten te komen sporten op het Sportcentrum. Sporters kunnen zich inschrijven voor een les, zoals circuit of bodyfit, en kunnen deze dan voor een aantal weken op een vast moment in de week komen volgen. Zo kan er wekelijks in een vaste groep gesport worden door niet-verenigingssporters.

Aanwezigheid

Wanneer je je inschrijft voor een les wordt er verwacht dat je de daaropvolgende weken ook aanwezig bent bij de les. Net zoals bij de reguliere ACLO-cursussen geldt: wanneer je bij minder dan 80% van de lessen aanwezig bent geweest, zal je ACLO-kaart geblokkeerd worden en zal je 10 euro boete moeten betalen.

Heb je corona-gerelateerde klachten, ben je in contact geweest met een positief getest persoon of is er een andere, corona-gerelateerde, reden waardoor je een les moet missen? Blijf dan thuis en neem contact op met het Dagelijks Bestuur van de ACLO door te mailen naar cs@aclosport.nl of te bellen naar 050-363 4641.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf woensdag 24 maart 2021. Voor de lessen geldt vol = vol en zullen duren tot en met 18 april 2021. Over de sportmogelijkheden in de periode na 18 april is helaas nog niks bekend.

Let op! Het is alleen toegestaan om je in te schrijven voor deze lessen wanneer je jonger bent dan 27 jaar, niet meedoet aan trainingen bij een vereniging of een andere ACLO-cursus en niet aangesloten bent bij een andere trainingsgroep. Het is slechts toegestaan om je bij één les in te schrijven.

Corona maatregelen

Bij het sporten dienen de volgende regels in acht genomen te worden:

  • Jongeren tot en met 26 jaar mogen in vaste trainingsgroepen buiten sporten.
  • Tijdens het sporten hoeven de sporters onderling geen 1,5 meter afstand te houden, buiten het sporten om is dit wel verplicht.
  • Sporters in een trainingsgroep mogen niet aansluiten bij een andere trainingsgroep of wisselen van groep.
  • Sporters vanaf 27 jaar of ouder mogen weer in vaste trainingsgroepen buiten sporten met een maximum van 4 mensen per groep waarbij onderling 1,5 meter afstand gehouden dient te worden, ook tijdens de sportactiviteit. Het is helaas niet toegestaan voor sporters van 27 jaar of ouder om mee te doen met deze lessen.

Voor alle informatie over de sportmogelijkheden onder de huidige corona-maatregelen kijk op onze website.

Inschrijfprocedure

  • Log in op MyACLO of in de MyACLO Sport App.
  • Ga naar Schedule en dan naar physical grouplessons outdoor
  • Kies een les en schrijf je daarvoor in. Let op! Je mag je maar voor één les inschrijven.
  • Check in MySchedule of het eerste lesmoment daar te zien is. De overige lesmomenten zullen hier later verschijnen.

Vragen?

Heb je vragen over deze lessen? Neem dan contact op met het Dagelijks Bestuur van de ACLO door te mailen naar cs@aclosport.nl of te bellen 050-363 4641.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.