Terug naar overzicht

Opgelet: De ACLO komt met een nieuwe app!

Opgelet: De ACLO komt met een nieuwe app! 

Vanaf dinsdag 14 juni heeft de ACLO een nieuwe app. Deze app heet ACLO en is beschikbaar in de appstore en in Google Play. Deze app vervangt de huidige apps, de My ACLO Sports App en de ACLO Access Control app. Download de app nu, en maak hier je reserveringen, koop je abonnement of bekijk het huidige sport aanbod!

*Dit betekent dat de huidige apps (ACLO Sports App & ACLO Access Control App) vanaf 14 juni niet meer beschikbaar zijn.

Let op! Op dinsdag 14 juni zullen bovenstaande apps gedurende het grotendeel van de dag (vanaf 06:00 uur) niet beschikbaar zijn. Het is in deze periode dus niet mogelijk om reserveringen te maken.

Om het op dinsdag toch mogelijk te maken om sport aan te bieden in de periode dat de app niet beschikbaar is, kun je dit deel van de dag zonder reservering deelnemen aan de groepslessen, open uren en vrije reserveringen. Hierbij geldt vol=vol, dus wees op tijd als je verzekerd wilt zijn van een plek.

 

Uitleg gebruik app:

Binnenkort: hier kun je al je huidige reserveringen zien (groepslessen, open uren, vrij reserveren, fitness en cursussen)!

Rooster: hier kun je het sportrooster per dag vinden. Selecteer rechtsboven ‘filter’. Hier kun je de verschillende locaties, categorieën en sporten kiezen.

Scan: met scan kun je je inchecken bij je reservering. Dit is verplicht voor elke losse reservering die je maakt en kan alleen in het eerste kwartier van de reservering!

Shop: in de shop kun je cursussen en abonnementen selecteren. 

Profiel: in je profiel zie je een overzicht van je abonnementen, je geschiedenis en je aankopen. Ook kun je hier je profiel instellingen aanpassen! 

Reserveringssysteem bij de ACLO:

Vanaf 14 juni zal het reserveringssysteem van de ACLO anders ingericht worden. Dit heeft invloed op de boekbaarheid van activiteiten, maar ook op afwezigheid van boekingen. Hieronder een samenvatting van de indeling van het nieuwe reserveringssysteem.

 • Boeking maken is mogelijk vanaf 7 dagen van te voren vanaf 9 uur in de ochtend.
 • Afmelden voor een boeking is mogelijk tot 60 minuten van te voren.
 • Bij vrij reserveren is het niet toegestaan om een sport twee keer per dag te reserveren.
 • Bij vrij reserveren is het wel toegestaan om op de dag zelf meerdere tijdsloten van een sport te boeken
 • Je hebt bij een boeking tot 15 minuten na start van de reservering de mogelijkheid om in te checken via de scan functie in de ACLO app.
 • Bij afwezigheid van een boeking ontvang je de eerste twee keren een waarschuwing. De derde keer zal je ACLO kaart voor een periode van twee weken geblokkeerd worden.Wil je binnen deze twee weken sporten dan kun je ook een boete betalen van 10,- euro.
 • Bij een blokkering van de ACLO is het niet mogelijk om boekingen te maken
 • Een waarschuwing blijft staan tot het einde van het academisch jaar.
 • Cursussen: Indien je niet bij 80% van de cursus lessen aanwezig bent, zal een bijdrage van 10,- euro worden gevraagd en zal je account geblokkeerd worden. Wanneer de bijdrage is betaald kun je opnieuw boekingen maken.
  • Deze regel is ingesteld gezien de populariteit van cursussen en cursus plekken die leeg staan wanneer sporters niet komen opdagen.

 

Met vriendelijke groet,

Het 76ste Dagelijks Bestuur van de ACLO

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.