Badminton

Open uur

Tijdens het algemene uur badminton verzamelt zich een groep enthousiaste ACLO-sporters die partijtjes speelt of lekker overslaat. Op vertoon van je geACLOtiveerde collegekaart zijn er bij de balie van het Sportcentrum rackets te huur voor €0,50 en shuttles zijn daar te koop voor €2,20 per stuk. Bij dit uur is geen sportleider aanwezig.

Cursus

Tijdens de vijfweekse cursus badminton van G.S.B.C. AMOR leer je in korte tijd de beginselen van badminton. Zo zul je onder andere leren hoe je een juiste service, clear, drop en smash slaat en geven we jullie een introductie in het voetenwerk. Na deze cursus ben je in staat om partijtjes te spelen volgens de echte regels! We sluiten de cursus dan ook af met een onderling toernooi. Dus niks geen campingbadminton, maar gewoon keihard sporten!

Vrij reserveren

Rackets zijn te huur voor € 0,50 bij de balie van het Sportcentrum en shuttles zijn daar te koop voor € 2,20 per stuk. De netten moet je zelf opzetten.

G.S.B.C. Amor

AMOR is dé badmintonclub van het noorden! Er wordt op hoog niveau gebadmintond, maar ook als recreant heb je een toptijd bij AMOR. Naast badminton worden er o.a. borrels, een trainingskamp en Schierweekend georganiseerd. Zoek jij een gezellige vereniging waarbij je kan badmintonnen?

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.B.C Amor.

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.