Let op: reservering is verplicht voor alle sportactiviteiten

Paardrijden

G.S.P.V. Parafrid

G.S.P.V. Parafrid biedt paardrijlessen op beginners, halfgevorderd en gevorderd niveau, springlessen, buitenritten, een clubweekend en nog veel meer. Naast de wekelijkse lessen op een manege aan de rand van de stad zijn we een echte studentensportvereniging: dus ook op het gebied van borrels, stappen en andere gezellige activiteiten kom je bij ons niets te kort.

Ben jij geïnteresseerd in paardrijden? Dan kun je bij ons een proefles op de manege komen rijden. Als je nog nooit op een paard gezeten hebt worden allereerst de basisvaardigheden uitgelegd. Het is de bedoeling dat je niet alleen rijdt, maar ook zelf je paard poetst en zadelt (uiteraard met hulp) en na het rijden weer afzadelt en op stal zet. Je kan je voor deze proefles aanmelden via het contactformulier op de website van G.S.P.V. Parafrid.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.