Turnen (Gymnastics)

Open uren

De open uren Turnen worden gehouden in de turnhal van het Sportcentrum Europapark (Helperpark 306, Groningen). Dit is een mooie professionele turnhal waarbij je veilig en laagdrempelig een kijkje kunt nemen in de turnsport. Tijdens de open uren Turnen wordt aandacht besteed aan de basis op de verschillende mannen en vrouwen toestellen. Je leert een koprol, handstand en radslag op de vloer, zwaaien aan de brug en sprongen op de balk. Ben je al wat verder in turnen? Ook dan ben je welkom tijdens het Open ACLO uur om een kijkje te nemen in de turnhal en lekker mee te trainen.

STUGG

Tijdens de trainingen van STUGG staat plezier voorop. Of je nu net binnen komt lopen of al jarenlang rondloopt op de turnvloer, iedereen is welkom bij STUGG! Wij bieden 4 turntrainingen en 1 springtraining per week aan in de turnhal van Sportcentrum Europapark. Naast plezier in de turnhal hebben we ook heel veel plezier daarbuiten. Zo hebben we elke maand een activiteit met aansluitend een borrel, zijn er 4 keer per jaar wedstrijden door het hele land en gaan we 2x per jaar op kamp. Ook doen we mee met de Batavierenrace en zijn we op donderdagavond na de training altijd te vinden in de Kroeg van Klaas.

Wil je meer zien van onze vereniging? Volg ons dan nu op Instagram (@stuggstagram), of doe mee met een proeftraining (meld je aan via: secretaris@stuggmail.nl)!

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging STUGG.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.