Turnen

Open uren

De open uren Turnen worden gehouden in de turnzaal van het WAS waar bijna alles aanwezig is voor goede turntrainingen. Er wordt onder andere aandacht besteed aan: brug(ongelijk), vloer, rek, balk, ringen stil, sprong en trampoline.

Tijdens de uren wordt er in groepjes gewerkt. De oefenstof wordt op het kunnen en interesse van de deelnemers aangepast. Er is natuurlijk ook ruimte om zelfstandig te trainen. De uren worden meestal afgesloten met krachttraining of lenigheids oefeningen.

Cursus

Heb jij altijd al een salto willen leren? Of kan jij dit al, maar wil je de draad weer oppakken? Dan is een cursus springen echt iets voor jou! Tijdens deze cursus zal in groepjes op verschillende springtoestellen, zoals de grote trampoline, de mini trampoline en de tumblingbaan worden geoefend.

Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.

STUGG

Wij zijn STUGG: dé studenten turn- en trampolineverenging van Groningen! Turn je al je hele leven, ben je toe aan een nieuwe uitdaging of juist op zoek naar gezellige feesten en kampen? Kom dan gerust eens bij ons langs! Kijk voor meer informatie en trainingstijden en –locatie op onze website.

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging STUGG.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.